Vragen? Bel ons: +31 0162 692 053

Entresolvloer

Met een entresolvloer van Noordrek krijgt u snel, stabiel en doeltreffend meer ruimte in uw bedrijfspand, winkel of magazijn!

De entresolvloer van Team Noordrek Oosterhout wordt gemaakt in standaard afmetingen, maar ook op klant specifieke afmetingen.

Eenvoudig te berekenen met de entresolvloer Configurator >

Eigenschappen van de Noordrek Entresolvloer:

  • overspanning verdiepingsvloer mogelijk tot 11 meter lengte!
  • Draagvermogen van een belasting tot 2000kg/m2.
  • profielen van verzinkt staal.
  • Ook geschikt voor hoge puntlastvloeren.

Entresovloer Noordrek. Verdubbeling van uw bedrijfsruimte en Magazijnruimte met een verdiepingsvloer

Statische Berekening:

Elke entresolvloer wordt statisch berekend. Tevens worden er CAD montage tekeningen gemaakt. Deze tekeningen worden als PDF-­bestanden aan u gezonden, zodat u kunt controleren of de entresolvloer inderdaad voldoet aan uw wensen.>

Entresolvloer: bevloering opties

Standaard is de bodem van de verdiepingsvloer een „natuur“ spaanplaat van 38mm dikte. Aan de onderzijde heeft deze plaat de kleur wit in verband met een goede licht-reflectie. De vloerplaten worden van een veer voorzien. De brandklasse van deze bodemplaat is Cfl-s1. Naar wens is er ook een antislip toplaag mogelijk.

Deze toplaag heeft de brandklasse Bfl-s1. Een roostervloer wordt gebruikt bij eventuele sprinklerinstallatie of waar ontluchting nodig is. Hierdoor heeft men een goede daglicht benutting.

In samenwerking met Otto Schneider Bodenbeläge kunnen wij u daarnaast bijzonder gespecialiseerde bevloeringen aanbieden  >

entresolvloer-vloerafwerking-bodem entresolvloer-vloerafwerking-bodem

 

De toegangstrap:

Om toegang te verlenen tot de entresolvloer heeft u de keus uit een groot assortiment aan trappen, verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Ook diverse varianten van een opstapbordes en tussenbordes zijn beschikbaar. >

Leuningconstructie:

De handrail en de knierailwordt van kokerprofiel in dekleur RAL7035gemaakt. Deleuningkolommen zijn in de kleur RAL5010.

De 100 mm hoge schoprand voorkomt het afvallen van producten. >

De Palletopzetplaats:

Palletopzetplaats diverse varianten: rood-witte ketting of een veiligheidshek ofwel kantelhek.
Daarnaast biedt Noordrek ook een palletopzetplaats die niet kantelt, maar draait. >

Europese Wetgeving:

Noordrek entresolvloeren worden op basis van de geldende Europese wetgeving berekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de entresolvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de entresolvloer naar voren.

Noordrek BV heeft in eigen beheer een statisch berekeningsprogramma laten schrijven. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uiterst gecompliceerde projecten statisch berekenen. Door deze efficiënte berekening, kunnen wij u een aantrekkelijke product-prijs-verhouding bieden.

Noordrek is er voor u: van ontwerp tot montage. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!