Vragen? Bel ons: +31 0162 692 053

Entresolvloer

De entresolvloeren / etagevloeren van Noordrek BV worden gemaakt met standaard afmetingen, maar ook op klant specifieke afmetingen, om daarna op klantwens te worden gemonteerd.

Met een entresol van Noordrek krijgt u snel, stabiel en doeltreffend meer ruimte in uw bedrijfspand, winkel of magazijn!

Eigenschappen van de Noordrek Entresol:

* een overspanning mogelijk tot 10 meter lengte.
* een vermogen van een belasting tot 2000kg/m2
* profielen van verzinkt staal
* Ook voor hoge puntlastvloeren.

Statische Berekening:

Elke entresolvloer wordt statisch berekend. Tevens worden er CAD montage tekeningen gemaakt. Deze tekeningen worden als PDF-­bestanden aan u gezonden, zodat u kunt controleren of de entresolvloer inderdaad voldoet aan uw wensen.

Entresolvloer-bodem: de bevloering.

Standaard is de bodem van de verdiepingsvloer een „natuur“ spaanplaat van 38mm dikte. Aan de onderzijde heeft deze plaat de kleur wit in verband met een goede licht-reflectie. De vloerplaten worden van een veer voorzien. De brandklasse van deze bodemplaat is Cfl-s1. Naar wens is er ook een antislip toplaag mogelijk. Deze toplaag heeft de brandklasse Bfl-s1. Een roostervloer wordt gebruikt bij eventuele sprinklerinstallatie of waar ontluchting nodig is. Hierdoor heeft men een goede daglicht benutting. In samenwerking met Otto Schneider Bodenbeläge kunnen wij u daarnaast bijzonder gespecialiseerde bevloeringen aanbieden >

entresolvloer-vloerafwerking-bodem entresolvloer-vloerafwerking-bodem

 

De toegangstrap:

Om toegang te verlenen tot de entresolvloer heeft u de keus uit een45° trap(steile trap) of een 35° trap (luie trap)>.

De leuning:

De handrail en de knierailwordt van kokerprofiel in dekleur RAL7035gemaakt. Deleuningkolommen zijn in de kleur RAL5010.De 100 mm hoge schoprand voorkomt het afvallen van producten. >

De Palletopzetplaats:

De meest voorkomende variant van een palletopzetplaats voor de entresolvloer is tevens de meest voordelige.Dit is de palletopzetplaats met een rood/witte ketting uitvoering. De andere variant is een kantelhek>.

Europese Wetgeving:

Onze entresolvloeren worden op basis van degeldende Europese wetgevingberekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de entresolvloer dieklantspecifiekberekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de entresolvloer naar voren.

Noordrek BV heeftin eigen beheer een statisch berekeningsprogrammalaten schrijven. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uiterst gecompliceerde projecten statisch berekenen. Door deze efficiënte berekening, kunnen wij u debeste product-prijs-verhoudingbieden.

Wij zijn er voor u: van ontwerp tot montage. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!