Vragen? Bel ons: +31 597 433 755

Magazijninrichting - Scherpe Prijs Magazijnstelling

Metalsistem Legbordstellingen
Scanda houten stellingen
haccp Kunststof stellingen
Palletstellingen
Grootvak-Breedvakstellingen

Stalen legbordstelling, stalen stellingkast, stalen stelling

Het stalen legstellingsysteem van Metalsistem Super 123 is solide en sterk en heeft een groot draagvermogen. Het gebruik van hoogwaardig staal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. U kunt online met onze configurator uw stalen stelling(kast)berekenen. Meer informatie?
Legbordstellingen, stalen stellingkasten, bandenstellingen >>

metalsistem super 123 stalen stelling  
   

Houten Legbordstellingen, houten stellingkast, houten stelling

Noordrek biedt verschillende houten legbordstellingsystemen, die duurzaam, praktisch én flexibel zijn. Deze houten legbordstelling systemen zijn onder te verdelen in 3 series, oplopend van een eenvoudige legbordstelling tot een meer luxe legbordstelling. Online uw houten stelling)kast) berekenen. Meer informatie?

Houten legbordstellingen >>

houten stelling scandadebasic    

 

Kunststof Stellingen (HACCP) 

Kunststof stellingen zijn flexibel uitbreidbaar, robuust en eenvoudig te hanteren - en natuurlijk goedgekeurd volgens de kwaliteitsnormen van de voedselveiligheid. (HACCP) . Onze kunststof stellingen zijn verkrijgbaar in  verschillende maten zonder hoogte beperking en ook verkrijgbaar in een mobiele versie. Meer informatie? 

 Kunststof Stellingen haccp >>

kunststof stelling haccp

Palletstellingen, Palletstelling

Noordrek Palletstellingen zijn uitsluitend vervaardigd  van hoog kwaliteitsstaal en voldoen aan de FEM en EN normeringen. Onze Palletstellingen zijn uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen van verschillende draagvermogens en uit te breiden met diverse accessoires. Meer informatie?

Palletstellingen >>

Palletstellingen Noordrek  

Palletstellingen Noordrek

 

 

 

 

 

Breedvakstelling en grootvakstellingen

De breedvakstellingen/grootvakstellingen van Noordrek zijn eenvoudig te monteren en multi-inzetbaar. Onze breedvakstelling is geschikt voor de opslag voor zware goederen. Tevens is de breedvakstelling toepasbaar voor etagebouw in combinatie met een entresolvloer. Meer informatie?

Grootvakstellingen en breedvakstellingen